Varför inte utnyttja tillfället att boka in en middag efter er konferens, härliga lokaler för små som stora grupper.

konferens 

I kungliga Hagaparken solna, nära Haga slott där kronprinsessparet bor ligger Värdshuset Koppartälten. Vårt familjeföretag driver verksamhet i två av de tre vackra koppartälten. Den mellersta byggnaden inrymmer vår största lokal, slvertältet. i den östra byggnaden har vi vår gustavianska matsal, små rum invid matsal för den lilla privata lunchen samt en härlig övervåning med flera olika mötesrum och plats för variation. Vi har lokaler för två personer och upp till 200 personer.

Med ett stenkast från stockholms brus tar ni er smidigt till oss med en promenad genom parken eller med buss till Haga norra i solna. vällagad mat från grunden är vårt motto, vi bakar alla kakor och bröd och har dessutom ett bageri i Bromma som bakar helt utan gluten, Kea bageri.

Vi finns här för ert nästa möte, så kontakta oss för ett prisförslag och bokning.

KONTAKTA OSS och boka >>

 

Charmigt 1700-tal!

Konferenslokal
Piper

I värdshusets gustavianska övervåning.
Lokalen passar för
35 personer i öar
20 prsoner i ubord

Angränsande grupprum finns ifall ni har behöv av grupprum. 

BOKA HÄR

För stora möten upp till 120 personer!

konferenslokal
Desprez 

Vår stora konferenslokal Desprez är en 100 kvadratmeter stor lokal, ljus och modern lokal för upp till 120 personer i biosittning. Här har man även tillgång till två grupprum i anslutning till Desprez. 

BOKA HÄR

För styrelsemötet!

Konferenslokal Linnérummet

För ett mindre möte erbjuder vi mindre rum för 6 personer eller linnérummet (BILDEN) när ni är UPP TILL 14 PERSONER  som även är perfekt för styrelsemöte. 

BOKA HÄR